Informatie

Leer kleuren

Leer / Leder is als een spons. Het absorbeert en transpireert vocht en andere chemicaliën.

Moment van “fabricage” tot eind product is er een proces vooraf gegaan waarin in allerlei behandelingen van het Leer / Leder zijn uitgevoerd m.b.t. drogen, looien, kleuren en langdurig drogen.

Vervolgens wordt het Leer / Leder gebruikt voor het maken van o.a. autostoelen, deurpanelen en dashboards.
De structuur van Leer / Leder is zo complex (net als uw eigen huid), dat bij beschadigingen, gaten en scheuren in veel gevallen deze niet meer 100% te herstellen zijn.
Autoleerherstel.nl tracht de schade zo min mogelijk zichtbaar te laten blijken, met de reparatie van gaten, scheuren en/of (her)kleuren. 100% kleur gelijkheid  met lakken, of herlakken van het leder is een utopie.

Doordat het Leer / Leder door de tijd veel te lijden heeft gehad van vocht, zweet, en andere chemicalien is autoleerherstel.nl niet verantwoordelijk voor alle (chemische)reacties die (gaan) ontstaan tijdens en na de reparatie van het Leer / Leder. Op reparaties wordt dan ook geen garantie afgegeven. Alle reparaties worden met de grootste zorgvuldigheid en zo perfect mogelijk getracht te herstellen. De herstel werkzaamheden vinden dan ook plaats met uw toestemming en vallen onder uw eigen verantwoordelijkheid.

 

Andere toepassingen in de auto (industrie)