Opleiding Autoleerherstel

Opleiding Autoleerherstel, Piet aan het leer verven
Piet aan het leer verven

Opleiding Autoleerherstel

Geïnteresseerd om te leren schade van leer in de auto te herstellen?. Je wordt geleerd hoe om te gaan met gaten, scheuren, vlekken, kale plekken, instapschade’s of zelfs goed reinigen. Je leer de kneepjes van het vak. Met tips en tricks. Na de basisopleiding en de starterskit kan je aan de slag. Door regelmatig bezig zijn met leerherstel ga je met hands-on je reparatie technieken omhoog en doen. Ervaring doe je op met veel herstellingen uit tevoeren. In de starterskit vindt je alle tools om je werk te kunnen uitvoeren. Door je basis met gevoel voor kleur, ga ik je verder op weg helpen om je kleuren zo perfect mogelijk te mengen. Want de verf meng je zelf met behulp van een aantal basis kleuren. In kleine hoeveelheden.

Na het volgen van de training wordt aangeraden om een lederen autostoel te machtigen om te demonstreren naar je klanten, of je herstel technieken te optimaliseren.

Gevoel voor kleur, geduld, vaste handen en passie voor dit vak kan je mooie resultaten neerzetten in jouw professie. En veel klanten blij maken met hersteld leer. Ongeacht welke kleur er van toepassing is. Je leert leer (her)kennen om vervolgens fraaie resultaten neer te zetten voor je klanten.

Geïnteresseerd? Vraag ernaar! of kom langs voor een gesprek. Je kan mij vinden aan de Ondernemingsweg 2-S(ierra) in Alphen aan den Rijn.

Je raakt nooit uitgeleerd!

Opleidingskosten

Starterskit € 1599,00 ex btw

Dagopleiding € 400,00 ex btw

Voor lunch, koffie, thee en frisdrank wordt gezorgd..

Starterskit

Xeon-Leder-Starterskit
Xeon-Leder-Starterskit
Xeon-Leder-Starterskit
Xeon-Leder-Starterskit